Backup Basic


Wat gebeurt er met uw serverdata bij een crash, brand of diefstal? Zorg dat er altijd een backup is!

Met Server Backup Basic van Mickcom heeft u geen omkijken meer naar het backuppen van uw servers. De backup wordt extern opgeslagen en het is voor zowel fysieke als virtuele servers.

Backup Windows-en Linuxservers, databases zoals MSSQL en MySQL en Exchange servers zonder zorgen.
Vanaf € 26,95 per maand heeft u al een pakket waarmee u een Server Backup kunt maken tot 20 GB!
Wilt u uw NAS backuppen? Ook dat kan bij ons, vraag naar onze speciale NAS Backup!

FILES, DATABASES EN EXCHANGE
Deze vorm van backup biedt ondersteuning voor al uw belangrijke data, zoals: bestanden, databases en Exchange. Zo kunt u kiezen voor SQL of MySQL en is er een mogelijkheid tot het restoren van een volledige e-mailbox tot en met losse e-mail.

WINDOWS SERVER IMAGE
Met Windows Server Image kunt u een volledige image maken van uw servers. Deze image is vervolgens te recoveren op vergelijkbare hardware. In een geval van een disaster kunt u hiermee uw omgeving weer snel recoveren. Onze oplossing maakt het mogelijk om de Windows Server Image dagelijks op incremental basis mee te nemen in de backup.

NOG NIET OVERTUIGD? TESTEN MAG EN IS GRATIS!
Door middel van een beveiligde backup uw data optimaal beschermen? Wilt u geen omkijk meer hebben naar de backup van uw server? Probeer onze Server Backup dan nu gratis uit! Neem contact met ons op om voor u een test account te kunnen opzetten.

Backup Basic Backup Basic

KLIK OM PRODUCTSHEET TE DOWNLOADEN