Backup Basic


Wat gebeurt er met uw serverdata bij een crash, brand of diefstal? Zorg dat er altijd een backup is!

Met Server Backup Pro van Mickcom heeft u geen omkijken meer naar het backuppen van uw servers. De backup wordt extern opgeslagen en het is voor zowel fysieke als virtuele servers.

Backup Windows-en Linuxservers, databases zoals MSSQL en MySQL en Exchange servers zonder zorgen. Vanaf € 59,00 per maand heeft u al een pakket waarmee u een Server Backup kunt maken tot 250 GB!

Ook kunt u kiezen voor een extra VM licentie. Deze licentie is speciaal ontwikkeld voor virtuele servers. Het biedt een snelle, flexibele en betrouwbare methode om een offsite backup te maken van volledige virtuele servers. Onze VM licentie biedt zowel ondersteuning voor VMWare als voor HyperV.

FILES, DATABASES EN EXCHANGE
Deze vorm van backup biedt ondersteuning voor al uw belangrijke data, zoals: bestanden, databases en Exchange. Zo kunt u kiezen voor SQL of MySQL en is er een mogelijkheid tot het restoren van een volledige e-mailbox tot en met losse e-mail.

WINDOWS SERVER IMAGE
Met Windows Server Image kunt u een volledige image maken van uw servers. Deze image is vervolgens te recoveren op vergelijkbare hardware. In een geval van een disaster kunt u hiermee uw omgeving weer snel recoveren. Onze oplossing maakt het mogelijk om de Windows Server Image dagelijks op incremental basis mee te nemen in de backup.

VIRTUELE DRIVE VAN UW BACKUP
Koppel uw backup als een externe harde schijf, en recover simpel en snel uw bestanden.

NOG NIET OVERTUIGD? TESTEN MAG EN IS GRATIS!
Door middel van een beveiligde backup uw data optimaal beschermen? Wilt u geen omkijk meer hebben naar de backup van uw server? Probeer onze Server Backup dan nu gratis uit! Neem contact met ons op om voor u een test account te kunnen opzetten.


Backup Pro Backup Pro

KLIK OM PRODUCTSHEET TE DOWNLOADEN