Online Backup


Online backup is een service. Voor een vast bedrag per maand bent u zeker van een veilige backup, zonder dat u hoeft te investeren in hard- of software. Online backup hoeft u slechts eenmalig in te stellen, daarna gaan backups volledig automatisch. Het monitoren is vervolgens snel en eenvoudig.

Veiligheid
Met online backup wordt uw data direct veilig extern opgeslagen. Dit elimineert gevaren als brand en diefstal. Het versleutelen van de data, de beveiligde internetverbinding (SSL) en de opslag in een solide en beveiligd datacenter garanderen maximale privacy.

Data
Met een online backup is uw data continu en direct beschikbaar. Wanneer er dataverlies optreedt, kunt u onmiddellijk beginnen met het herstellen van uw data. Herstellen van uw data is zeer snel en eenvoudig. U vinkt de gewenste backupdata aan en kiest de doellocatie. In no-time staan uw bestanden en mappen weer op uw computer. U kunt er ook voor kiezen om meerdere backupversies van uw bestanden op te slaan. Gewijzigde bestanden worden als nieuwe versie gebackupt. U kunt zo wekenoude data terughalen.

Automatisch
Backups verlopen automatisch volgens een schema, menselijk handelen is niet nodig. U kunt per backuptaak de uitvoerfrequentie definiëren. Online backup is ‘Set and forget’-software; eenmaal ingesteld werkt het volledig automatisch en ontvangt u e-mails met statusupdates. Deze automatische rapportages zorgen ervoor dat u altijd op de hoogte bent van de status van uw backups.

Meer informatie over de verschillende paketten vind u aan de linkerkant van deze pagina.
Mickcom ICT
Mickcom ICT Mickcom ICT Mickcom ICT Mickcom ICT Mickcom ICT