Office 365


Microsoft Office 365 is de cloudoplossing van Microsoft om alle vertrouwde Office-programma’s overal te gebruiken waar u maar wilt. U heeft de keuze om de programma’s lokaal te installeren of te streamen vanuit uw browser. Door in te loggen met uw account, kunt u altijd bij uw documenten en uw instellingen worden behouden.

Er zijn diverse abonnements vormen mogelijk. Informeer bij ons voor de mogelijkheden. (onderstaande mogelijkheden en voordelen zitten niet in elk pakket inbegrepen)

Mogelijkheden en voordelen Office 365:

EMAIL EN AGENDA
Met Office 365 hebt u toegang tot een professionele e-mailoplossing waarin u e-mail, agenda's en contactpersonen kunt bekijken vanaf bijna elke locatie via een pc, laptop of mobiel apparaat. Deze oplossing biedt tevens het hoogst mogelijke niveau van bescherming tegen virussen en spam.

OFFICE WEBAPPS
Office Web Apps zijn online-uitbreidingen van Microsoft Word, Microsoft Excel, Microsoft PowerPoint en Microsoft OneNote. Met deze apps hebt u direct via een webbrowser en mobiel apparaat eenvoudig toegang tot documenten en kunt u ze bewerken.

WEBSITE EN SAMENWERKING
Met SharePoint kunt u personen binnen en buiten uw bedrijf toegang geven tot grote bestanden via websites met wachtwoordbeveiliging. De documenten kunnen tevens gezamenlijk worden bewerkt. U kunt ook websites ontwerpen voor uw bedrijf.

CHATTEN EN ONLINE VERGADERINGEN
Met Microsoft Lync Online kunt u met de juiste persoon communiceren via chatberichten, Lync-videogesprekken of onlinevergaderingen via de Office-toepassingen.

GEGARANDEERDE BESCHIKBAARHEID VAN 99,9%
Office 365 is veilig en betrouwbaar en levert hoge prestaties. Ook de serviceovereenkomsten zijn duidelijk. We garanderen 99,9% beschikbaarheid van de service, betrouwbare bescherming van uw gegevens en altijd de nieuwste beveiliging tegen virussen en spam.

Office 365

KLIK OM PRODUCTSHEET TE DOWNLOADEN