Workspace

Workspace 365 is een online werkplek bovenop Microsoft Office 365. Hierdoor ontstaat er een eenvoudige structuur met een hogere productiviteit.
Workspace 365 doet dit door e-mail, documenten en bedrijfsprocessen te ondersteunen en op een overzichtelijke manier aan elkaar te koppelen.

GEBRUIKSVRIENDELIJK
De interface van Workspace 365 voorkomt dat je allerlei verschillende programma’s moet openen om te kunnen werken. Om toegang te krijgen tot bijvoorbeeld agenda, mail, orders, klantgegevens, urenregistratie of documenten hoef je slechts één keer in te loggen.

ALTIJD EN OVERAL TOEGANG
De werkomgeving van de toekomst is online. Doordat gegevens in de cloud staan maken wij het mogelijk dat jouw werkplek via desktop, laptop, tablet of smartphone eenvoudig bereikbaar is. Ook offline blijven alle documenten beschikbaar. Bedrijfsinformatie kan met Workspace 365 daardoor met het grootste gemak gedeeld of gewijzigd worden.

HOE WERKT HET?
Worden Office 2003, 2007 en Office 2010 nog lokaal op een computer geïnstalleerd, Office 365 draait op een externe server. Microsoft neemt de investering, beheer, updates, back-up en het onderhoud op zich. Hoe kan ik dan gebruik maken van Office 365? Met een internetpagina zoals bij telebankieren van je bank, log je in. Na het inloggen op de internetpagina krijg je diverse knoppen met verschillende functies.

TOEGEVOEGDE WAARDE VAN WORKSPACE 365
Met Workspace 365 staan je documenten ook offline. Mocht onverhoop de internetverbinding het niet doen dan zijn de documenten nog beschikbaar. Samenwerken in de organisatie gaat eenvoudig en soepel met Workspace 365, delen van bestanden en samen werken aan een document is eenvoudig in te regelen. Op deze manier van werken zal de communicatie verbeteren en de productie toenemen.

WERKPLEK TOTAAL
Office 365 met Workspace 365 is te combineren met onze Werk station beheer paketten. Met een computer of laptop voorzien van Workspace 365 en een beheer pakket heb je een Werkplek voor een vast bedrag per maand. Vraag naar deze unieke combinatie en wij informeren u hier graag over.

Workspace 365

KLIK OM PRODUCTSHEET TE DOWNLOADEN