Hoe kunnen we u helpen?

Video conferentie maken met Mickcom Meet

Je bent hier:
< Vorige Pagina

Video conferentie aanmaken

Overzicht na inloggen.
  • Log in op ons Voip / Video platform met uw gebruikernaam en wachtwoord (https://pbx.mickcom.nl)
  • Klik rechtsboven op de 9 puntjes en klik daarna Meeting Manager

Wanneer u meeting manager heeft geopend, ziet u een overzicht van geplande en oude meetings.
Met de knop Vergadering plannen kunt u een nieuwe meeting inplannen.

Na aanklikken van bovenstaande knop dient u onderstaand in te vullen.

1. Onderwerp / Beschrijving van de Meeting
  2. Start Tijd TIP! Doe dit altijd een half uur voor de oorspronkelijk start tijd!
  3. Geschatte eind tijd
  4. Organisator van de Meeting.

De vergadering staat nu gepland op het dashboard.
Evt. oude meetings kunt u natuurlijk altijd verwijderen om een mooi overzicht te behouden.
Hieronder een overzicht van de pagina.

Bovenstaand is de Test meeting al geweest deze kan desgewenst verwijderd worden met het prullenbak icoon.
Mickcom test Meeting hebben we zojuist aangemaakt.
Deze afspraak moeten we natuurlijk nog wel sturen naar de personen met wie we de meeting hebben.

Video conferentie delen / mailen

Klik op het notitieblok achter de meeting de je wilt delen / mailen.
Je krijgt vervolgens een melding dat het gekopieerd is naar het klembord.

De uitnodiging kan je vervolgens plakken in een email of whatsapp bericht.
Vermeld ook de datum en tijdstip in je bericht zodat men weet hoe laat de meeting is.

De link word pas actief vanaf 10 minuten voor de ingevulde vergaderingstijd. (TIP! Zet de starttijd een half uur eerder) Ga je eerder op de link klikken dan krijg je de melding dat de vergadering niet bestaat.

De functie om een conferentie gelijk te kunnen delen met contactpersonen is nog in ontwikkeling.
In de toekomst zal bovenstaand met een druk op de knop gelijk verstuurd kunnen worden.

Video conferentie starten

Om de video conferentie te starten klik je op de link welke je had aangemaakt bij de stap van hierboven.
De pagina word nu geladen en je dient je naam in te vullen. (dit geld voor ook alle genodigden)
Daarna word de pagina geladen en kan je gebruik maken van mickcom Meet.

Mickcom Meet gebruiken

Linksonder:
Mogelijkheid om je scherm te delen zodat anderen je scherm kunnen zien. (handig om iets te laten zien op je pc)
Je kan hier je hand opsteken, zodat degene die de conferentie beheerd kan zien dat er vragen zijn.
Je kan hier een chat starten. Dit kan 1 op 1 of een groepschat zijn.

Midden onder:
Geluid op Mute zetten of juist van Mute afhalen
Video conferentie beeindigen
Webcam aan of uitzetten.

Rechtsonder:
Weergave wijzigen
Informatie over huidige Video conferentie. Hier kan je link ook opnieuw delen.
Instellingen en statistieken en opvragen van de sneltoetsen

Midden boven:
Naam van de meeting en overzicht aantal deelnemers.

Overzicht sneltoetsen

Beoordeel deze pagina
0 out of 5 stars
5 Stars 0%
4 Stars 0%
3 Stars 0%
2 Stars 0%
1 Stars 0%
How can we improve this article?
Inhoudsopgave

Hoe kunnen we helpen?

Search Articles

Toch nog vragen?

Pin It on Pinterest