Waarom onderhoud en monitoring

Veel problemen met IT systemen worden veroorzaakt door een gebrek aan onderhoud en zorgen vaak voor het uitvallen van werkzaamheden. Dit heeft vaak enorme, niet ingecalculeerde gevolgen voor uw organisatie. Mickcom biedt daarom diverse onderhoud pakketten aan om de kans op problemen binnen uw IT systemen te reduceren.

Onze onderhoud en monitoring pakketten nemen ook werk en handelingen van u over, zo is het dat wij op afstand geheel automatisch alle updates van Microsoft, Adobe en Java voor u kunnen installeren. Dit scheelt voor u weer veel irritatie en tijd. Dit heeft ook als voordeel dat de computer helemaal automatisch up to date zal zijn. Hierdoor is de kans om gehackd te worden door een software lek weer een stuk kleiner.

Ook zullen wij de "conditie" van uw pc's en servers in onze monitoring applicatie in de gaten houden. Wanneer hier iets mee dreigt mis te gaan, krijgen wij automatisch een melding binnen. Wanneer dit een kleine actie is zullen wij dit direct voor u oplossen, voor grotere problemen zullen wij altijd eerst contact met u opnemen om het probleem te bespreken.

Ook kunt u gebruik kunnen maken van ons klanten portal. Hier kunt u tickets indienen, status opvragen en al uw (oude) facturen inzien.
Ook zullen wij Teamviewer op de computers installeren zodat wij snel en eenvoudig op verzoek met u kunnen meekijken om u vraag of probleem op te lossen.

Wanneer u kiest voor een onderhoud of server pakket zullen wij ook minimaal 1x per jaar langskomen voor periodiek onderhoud aan werkstations, laptops, server en netwerk componenten. Op deze manier hebben wij ook altijd een goed beeld van uw ICT apparatuur en kunnen wij ook de apparaten fysiek schoonmaken. Natuurlijk is dit geen verplichting maar een advies.

Welke pakketten bieden wij aan.

Werkstation onderhoud
Onderhoud pakket voor de zakelijke markt met diverse ADD-ONS
Meer informatie over dit pakket zie werkstation Onderhoud aan de rechterkant.

Werkstation monitoring
Monitoring pakket voor de zakelijke martkt met diverse ADD-ONS
Meer informatie over dit pakket zie Werkstation Monitoring aan de rechterkant.

Werkplek support
Support pakket voor uw werkstations voor de zakelijke markt (Inclusief support en ondersteuning tot 30 minuten per incident)
Meer informatie over dit pakket zie Werkplek support aan de rechterkant.

Server monitoring en onderhoud
Volledig beheer pakket voor organisaties met windows servers
Meer informatie over dit pakket zie Server Beheer aan de rechterkant.

Uw voordelen

• Online & Telefonische helpdesk
• Microsoft, Java & Adobe programma's automatisch bijgewerkt
• Computer Monitoring
• Automatisch Patch management!
• Online klanten portal
• ICT Problemen snel opgelost

Mickcom ICT
Mickcom ICT Mickcom ICT Mickcom ICT Mickcom ICT Mickcom ICT Mickcom ICT