Over Mickcom

Mickcom is een ICT-dienstverlener, gespecialiseerd in het adviseren, leveren en beheren van betrouwbare en innovatieve ICT-oplossingen voor het MKB en ZZP-ers. Wij ondersteunen onze relaties in het realiseren van de (bedrijfs)doelen door alle ICT zorgen uit handen te nemen.
Met meer dan 20 jaar ervaringen helpen wij u graag met het oplossen van ICT vraagstukken.

De relaties van Mickcom waarderen de persoonlijke aanpak en de typische “hands-on” mentaliteit.
Onze getrainde ervaringsspecialisten combineren technologie en (praktijk) kennis tot kwalitatief hoogwaardige - veelal gecentraliseerde - oplossingen waarop u kunt vertrouwen en verder kunt bouwen.
Mickcom is niet alleen een toekomstgerichte ICT partner, het is ook een gedegen sparringpartner die u met kennis van zaken daadkrachtig ondersteunt. Wij trekken samen met u op en helpen u vooruit.

Wanneer ook u beseft dat u erg afhankelijk bent of wordt van automatisering en ICT en u dat zorgen baart, dan is het goed om u te oriënteren op de mogelijkheden van een externe ICT afdeling. Net zoals de vele bedrijven die eerder die keuze maakten voor Mickcom. Op basis van onze ervaring, actuele kennis en prijsstelling kunnen wij u goed van dienst zijn. Dat doen we op een wijze die u doet vergeten dat we extern zijn.

Tevens opereren wij ook op de particuliere markt. Met een goede partner als RealPC hebben wij altijd hoogwaardige computers en laptops op voorraad. Voor meer informatie over onze particuliere of zakelijke diensten kunt u boven op onze website een keuze maken.
Mickcom ICT
Mickcom ICT Mickcom ICT Mickcom ICT Mickcom ICT Mickcom ICT
Mickcom ICT Mickcom ICT Mickcom ICT Mickcom ICT Mickcom ICT Mickcom ICT Mickcom ICT Mickcom ICT Mickcom ICT Mickcom ICT