Werkwijze

Samenwerking is ons uitgangspunt omdat wij overtuigd zijn dat we hiermee het verschil maken.

Mickcom is een kleine ICT partner met als voordeel dat wij flexibel zijn en de juiste kennis hebben, bovendien werken wij efficiënter omdat wij niet denken in hokjes. Wij werken hands-on!

Belangrijk bij de samenwerking is de startpositie waarin uw ICT voorziening zich bevindt, deze moet aan bepaalde kwaliteitseisen voldoen op het gebied van continuïteit en veiligheid. Met meer dan 20 jaar ervaring helpen wij u graag met het oplossen van ICT vraagstukken. Daarom beginnen wij altijd met een persoonlijk gesprek en een inventarisatie. Op basis van de verzamelde informatie brengen wij uw ICT omgeving in kaart en werken wij toe naar een gezamenlijke doelstelling. Uiteraard kan onze dienstverlening worden aangepast aan uw veranderende behoefte. Een lange termijn relatie is hierbij altijd onze doelstelling.

U bent er bij ons van verzekerd dat de gemaakte afspraken ook nageleefd worden. Alle afspraken worden vastgelegd in een klantspecifieke overeenkomst, deze wordt op maat afgestemd en biedt ruimte om mee te groeien met uw organisatie.

Mickcom is uw ICT Service Partner die het verlengstuk wil zijn van uw organisatie op het gebied van ICT.
Maak een afspraak om te kijken hoe Mickcom u compleet kan ontzorgen.
Mickcom ICT
Mickcom ICT Mickcom ICT Mickcom ICT Mickcom ICT Mickcom ICT
Mickcom ICT SSD Informatie Nas Informatie